Đoković lako do trećeg kola Melburna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2020, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković lako do trećeg kola Melburna

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Australijan opena u Melburnu, pošto je rano jutros pobedio Japanca Tacuma Ita 6:1, 6:4, 6:2.

Branilac titule i sedmostruki šampion Melburna bez većih problema izborio je narednu rundu, za nešto više od sat i po vremena igre.

Bez oscilacija u igri, drugi teniser sveta došao je do 901. pobede na ATP turu i zakazao duel sa još jednim Japancem Jošihitom Nišiokom.

Njihov meč igra se u petak.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KURIR U MELBURNU! Đoković: Nije bitno odakle dolazi protivnik, već da radim na svojoj igri i spremam za najteže rivale!

Izvor: Kurir, 22.Jan.2020

Novak Đoković je u drugom kolu Australijan opena savladao Japanca Tacuma Itoa, ubedljivo sa 3:0 u setovima, a zanimljivo je da ga i u sledećem kolu čeka  Japanac, ovog puta  Jošihito Nišioka, koji je pobedio 30. nosioca Daniela Evansa iz Velike Britanije.

Nastavak na Kurir...

Fotografija dana, Novakova "produžena ruka"! (video) (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2020

Fenomenalno!..Srpski teniser Novak Đoković se danas plasirao u treće kolo Australijan opena savladavši Tacumu Itoa sa ubedljivih 3:0, a tokom meča je bilo i akrobacija...Jednu koju je pokušao zabeležili su objektivi, i to na fenomenalan način...Pogledajte fotografiju i način na koji je Novak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.