Đoković kao Mahoms – može i to VIDEO

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 20:54

Đoković kao Mahoms – može i to VIDEO

Srpski teniser Novak Đoković iskoristio je sunčan dan u Los Anđelesu za netipičan trening na terenu Univerziteta UCLA .

Prvi reket sveta se vraća na američko tlo gde će posle petogodišnje pauze igrati na Indijan Velsu, a za taj turnir se sprema igrajući američki fudbal.

Na poslednjem treningu Đoković se oprobao u ovom sportu, mahom u ulozi kvorterbeka poput zvezde Kanzas Siti Čifsa i četvorostrukog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šampiona Patrika Mahomsa.

Ne znamo baš da li bi mogao da dostigne nedavnog heroja Superboula, ali je očigledno da gaji afinitet ka ovoj vrsti sporta.

Đoković je nedavno bio i na tribinama na finalnom meču Svetskog prvenstva u ragbiju u kom je Južna Afrika pobedila Novi Zeland.

Ono što je za njega važnije, jeste Masters iz serije 1000 na kom drži rekord po broju uzastopnih pobeda. U periodu između 2014. do 2017. godine ih je ostvario 20.

Indijan Vels je na programu od šestog do 17. marta, a nagradni fond je nepunih 12 miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.