Đoković je noćna mora Nišikorija, preokret i polufinale za Srbina!

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2018, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković je noćna mora Nišikorija, preokret i polufinale za Srbina!

Prva pobeda srpskog tenisera u tri seta ove sezone! Zakazan duel sa Nadalom!

Novak Đoković je uspeo da se plasira u polufinale Rima pošto je savladao Keija Nišikorija posle velike borbe i preokreta sa 2:6, 6:1 i 6:3!

Nije dobro krenuo Novak, ličilo je da će izgubiti i ovaj meč, poveo je Nišikori sa 4:1 uz dva brejka i lagano priveo set kraju.

Onda je razgoropadio Novak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << krenuo je daleko bolje u drugi set, poveo sa 4:0, dobio set sa 6:1, videlo se da mu je bilo do igre i kao favorit je ušao u treći set gde je tu ulogu i opravdao.

Novak je poveo sa 2:1 uz jedan brejk, ali je Nišikori odmah vratio, egal je bio sve do 7.gema trećeg seta kada je Novak uspeo da napravi novi brejk i da povede sa 3:4. Ubrzo je bilo i 5:2 nakon možda i odlučujućeg gema kada je Novak spasio jednu brejk loptu.

Već u sledećem gemu pravi novi brejk, igraće u polufinalu Rima!

U polufinalu Novak će igrati protiv Rafaela Nadala posle više od godinu dana.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.