Đoković je jak, ali situacija nije dobra

Izvor: B92, 08.Avg.2022, 14:26

"Đoković je jak, ali situacija nije dobra"

Nekadašnja peta igračica sveta Džo Duri izjavila je kako bi bila "prava šteta" ukoliko bi Novak Đoković propustio US open.

Vakcina je obavezna za ulazak u SAD, a trenutno šesti igrač sveta nije vakcinisano što ga je početkom godine sprečilo da pokuša i osvoji rekrodnu 10 titulu na Australijan openu.

"Kakva pometnja na početku godine u Australiji. Loša komunikacija, bilo je to jako teško >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za njega", rekla je Duri za "Tenis365" i dodala:

"Sada imamo US open i on ni tamo ne može da ide. Povukao se i iz Kanade jer nije vakcinisan. Mentalno je jak, ali situacija trenutno nije dobra."

Duri smatra da je to veliki splet nesrećnih okolnosti.

"Takva su pravila u SAD trenutno. Većina država je otvorilo granice, ali ko sam ja da kažem da li će mu biti dozvoljeno da uđe. Prava je šteta što ne mpže da i igra jer bi očigledno bio favorit", zaključila je Duri.

Podsetimo, Đoković je nedavno odustao od turnira u Montrealu jer je i za Kanadu obavezna vakcina, dok ga, kako stvari stoje, ista sudbina očekuje kada je u pitanju turnir u Sinsinatiju i US open.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.