Đoković je ekstremni nacionalista Pristalice Đilasa udarile na Novaka i srpsku pesmu

Izvor: B92, 25.Nov.2023, 10:48

"Đoković je ekstremni nacionalista" Pristalice Đilasa udarile na Novaka i srpsku pesmu

"Novak Đoković je ekstremista i nacionalista, i zbog toga glasajte za Đilasa," - ovo su poruke koje se dele društvenim mrežama, prenosi Alo.

Pristalice Dragana Đilasa su ovoga puta udarile na Novaka Đokovića i pesmu "Veseli se srpski rode", tvrdeći da je Đoković ekstremni nacionalista, piše Alo.

To je na društvenoj mreži "X" napisao Velibor Zejak, član Pokreta slobodnih građana.

"Još jedan ispad ekstremnog nacionalizma od strane reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije u tenisu, koja je na turnir Dejvis kup izašla u pratnji pesme u kojoj se između ostalog poziva na aneksiju Crne Gor," napisao je Zejak, a prenosi Alo.

Ljubomir Filipović zbog toga je pozvao ljude u Srbiji da glasaju za Đilasovu listu.

"Zbog ovog mladog čoveka i njegove neobične hrabrosti pozivam sve prijatelje u Srbiji da glasaju za PSG i doprinesu svrgavanju Vučićeve autoritarne vlasti. Vratili ste mi veru u Srbiju mladi gospodine", napisao je Ljubomir Filipović.

Komentar crnogorskog političara odmah je zapao za oko Britancima, koji su napravili dramu, takođe napadajući Đokovića i Srbiju, piše Alo.

Filipović tu nije stao, već se ovime pohvalio na Tviteru:

"Drago mi je što sam skromno doprineo da se priča o Đokovićevom nacionalizmu aktuelizuje i kod globalne publike," napisao je Filipović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.