Đoković je Ronaldo, a Federer Mesi!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Dec.2016, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković je Ronaldo, a Federer Mesi!

Georgi Hadži uporedio četiri megazvezde dva sporta...

Legendarni rumunski "poslovođa", George Hadži, čovek koji je obeležio svetski fudbal finesama, golovima, pasovima i driblinzima kakve retko ko (ili niko) može da izvede, dao je svoje mišljenje o dva najveća asa modernog fudbala. Pogađate, u pitanju su Ronaldo i Mesi. A da bi još plastičnije objasnio kako ih on vidi, koristio je poređenje sa dva velika asa iz sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tenisa. Pogađate, u pitanju su Rodžer Federer i Novak Đoković.

"Mesi i Ronaldu su dva fudbalera koji mi život čine lepšim. Uveseljavaju me! Imamo sreću da živimo u eri fudbala u kojoj igraju ova dva majstora, jedan sa neverovatnom tehnikom, a drugi sa neverovatnom snagom. Mesi je veoma kreativan, on poseduje tehniku i talenat, čisti talenat! Kao u tenisu. Federer je kao Mesi, a Đoković je Ronaldo"  objasnio je popularni Maradona sa Karpata.

(foto: Action Images)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.