Đoković ipak na terenu 10. januara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jan.2018, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković ipak na terenu 10. januara

Srpski teniser Novak Đoković ipak će se vratiti na teren pre Australijan opena jer će učestvovati na turniru "Taj Brejk Tens" u Melburnu, potvrdili su organizatori.

Na neobičnom turniru, čiji mečevi se igraju kao taj-brek do 10 poena, nastupiće osam tenisera, a za sada su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << učešće potvrdili još Rafael Nadal i Stan Vavrinka.

Đoković se zbog bolova u laktu, odnosno iste povrede zbog koje je odsustvovao šest meseci, odložio povratak na teren i povukao se sa egzibicionog turnira u Abu Dabiju i u Dohi.

Turnir "Taj Brejk Tens" služi kao uvertira za Australijan open i igra se od 10. do 15. januaru na terenima "Margaret Kort", uz nagradni fond od 250.000 dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.