Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Apr.2013, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković igra u Monte Karlu

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković odlučio je danas da igra na Mastersu u Monte Karlu, potvrdili su organizatori za francuski "L'Ekip". On će se sutra u drugom kolu igrati protiv Rusa Mihaila Južnjog. Đoković je prije devet dana povrijedio zglob na meču sa Semom Kverijem u četvrtfinalnom duelu Dejvis kupa između SAD i Srbije, ali se očigledno oporavio i spreman je da opravda zvanje prvog nosioca turnira u gradu u kojem živi. Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 2,7 miliona evra. (Tanjug) Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/tenis/djokovic-igra-u-monte-karlu.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

ODLUČIO: Novak Đoković igra u Monte Karlu

Izvor: NaDlanu.com, 16.Apr.2013

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odlučio je danas da igra na Mastersu u Monte Karlu, potvrdili su organizatori za francuski "L'Ekip"...On će se sutra u drugom kolu igrati protiv Rusa Mihaila Južnjog. Novak Đoković je pre devet dana povredio zglob na meču sa Semom Kverijem u četvrtfinalnom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.