Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2018, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković ide dalje

Novak Đoković nastavio je sa veoma dobrim partijama savladavši Alberta Ramos-Vinjolasa u šesnaestini finala Australian opena – 6:2, 6:3, 6:3.

Novak će za mjesto među osam najboljih igrati sa mlađanim Hjeong Čungom, koji je napravio uspjeh karijere eliminisavši četvrtog igrača svijeta Mišu Zvereva iz Njemačke.

Šestostruki šampion imao je malo problema na početku meča, iskoristio je tek sedmu brejk loptu, a "mučila" ga je i oprema, pa je u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << setu mijenjao i patike i majicu.

Poslije toga uzeo je i jedan medicinski tajm-aut, ali je ipak uspješno priveo meč kraju i poslije 143 minuta zabilježio i petu pobjedu protiv Španca.

Australijan open igra se za ukupni nagradni fond od 43,2 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.