Đoković i protivnik kojeg niko nije očekivao

Izvor: B92, 04.Jun.2023, 09:07

Đoković i protivnik kojeg niko nije očekivao

Srpski teniser Novak Đoković igraće u osmini finala Rolan Garosa protiv Peruanca Huana Pabla Variljasa.

Njihov program je drugi na terenu "Filip Šatrije", a trebalo bi da počne oko 13 časova.

Pre njih dvojice će na istu šljaku izaći Anastasija Pavljučenkova i Elis Mertens.

Duel između Đokovića i Variljasa će biti njihov prvi međusobni, a dolazi nakon najveće pobede u karijeri za 94. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrača sveta protiv 13. nosioca Humberta Hurkača posle pet setova.

"Veoma sam srećan. Igrati protiv jednog od najvećih u istoriji na jednom od najlepših terena na svetu... To me tera da sanjam, da pokušam da pobedim i da tako zaokružim ovu divnu nedelju. Kada se izađe na teren, šanse su 50-50. Na kraju krajeva, igramo jedan na jedan", rekao je Variljas.

Srpski teniser je pauzu između dve runde Otvorenog prvenstva Francuske iskoristio da pogleda utakmicu Pari Sen Žermena i proslavu titule tog kluba koju je pokvario poraz od Klermona (2:3).

Njegov četvrti meč na drugom Grend slemu u sezoni ćete moći da pratite putem našeg bloga.

Pobednik ovog duela će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz meča Karena Hačanova i Lorenca Sonega.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novakova šetnja do četvrtfinala

Izvor: B92, 04.Jun.2023

Novak Đoković se bez većih problema plasirao u četvrtfinale Rolan Garosa...Treći nosilac na Otvorenom prvenstvu Francuske je u osmini finala bio bolji od Huana Pabla Variljasa rezultatom 6:3, 6:2, 6:2...Tako je po rekordni, 17. put stigao do četvrtfinala u Parizu...Nije meč trajao predugo, Novak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.