Đoković i Švjontek na Svetskoj teniskoj ligi u Dubaiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2022, 11:53

Đoković i Švjontek na "Svetskoj teniskoj ligi" u Dubaiju

Srpski teniser Novak Đoković i poljska teniserka Iga Švjontek, prva na WTA listi, predvode listu učesnika egzibicionog turnira "Svetska teniska liga", koji će se održati od 19. do 24. decembra u Dubaiju.

Kako su saopštili organizatori, na turniru će učestvovati i Nik Kirjos, Aleksander Zverev, Simona Halep i Jelena Ribakina.

Ukupno 16 igrača biće podeljeno u četiri grupe, igraće se mečevi u singlu i miks dublu, svako sa svakim, na dva dobijena seta, a eventualni treći kao taj-brejk do 10.

Dva najbolja tima igraće u finalu.

Žreb je zakazan za 1. novembar.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novak u decembru na egzibicionom turniru u Dubaiju

Izvor: RTS, 30.Sep.2022

Srpski teniser Novak Đoković i prva teniserka na VTA listi Iga Švjontek predvode učesnike egzibicionog turnira "Svetska teniska liga", koji će se održati od 19. do 24. decembra u Dubaiju. . Na žrebu za egzibicioni turnir koji će se održati u Dubaiju u decembru naći...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.