Djoković i Stojanović u četvrtfinalu miks dubla na OI

Izvor: Beta, 28.Jul.2021, 14:41

Djoković i Stojanović u četvrtfinalu miks dubla na OI

Srpski miks dubl u sastavu Novak Djoković i Nina Stojanović plasirao se danas u četvrtfinale Olimpijskih igara u Tokiju.Oni su u prvom meču na Igrama savladali brazilsku kombinaciju Luiza Stefani i Marselo Melo sa 6:3, 6:4.U oba seta srpski par je napravio po jedan brejk, u prvom setu u šestom, a u drugom u sedmom gemu.Protivnik u četvrtfinalu biće im nemački par Kevin Kravic- Laura Zigemund, koji je danas posle tri seta pobedio američku kombinaciju Radživ Ram- Beteni Matek Sends.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

DRUGA POBEDA U DANU ZA NOVAKA: Nina i Đoković u četvrtfinalu!

Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2021

Novak Đoković i Nina Stojanović plasirali su se u četvrtfinale Olimpijskih igara, u miks dublu. Oni su savladali brazilski par koji čine Luisa Stefani i Marselo Melo rezultatom 6:3, 6:4. Tvrd start je obeležio početak meča. Bez prilike za brejk u prvih pet gemova. Ipak, srpski par je iskoristio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.