Izvor: RTS, 24.Sep.2022, 23:29

Đoković i Beretini dovoljno bolji od Tima Sveta za nova dva boda

Novak Đoković i Mateo Beretini savladali su Džeka Soka i Aleksa de Minora sa 2:0 (7:5, 6:2) i Timu Evropa doneli nova dva boda. Evropljani sada vode sa 8:4.
Samo desetak minuta nakon pobede nad Tijafoom - 2:0, Novak je ponovo izašao na teren u paru sa Beretinijem ukrstili su rekete sa Sokom i De Minorom. Velika borba tokom celog meča, naš as vidno raspoložen dominirao je i na ovom meču. Rivali iako su pre meča važili za favorite nisu uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da pronađu dobitnu formulu za igru evropljana. Na kraju pobeda Tima Evropa za korak bliže konačnom trijumfu.

Đoković i Beretini su bolje ušli u ovaj duel. Dobili su svoj servis, a potom i oduzeli servis rivala. Dugo su čuvali prednost i koristili svaku priliku da zaprete na servis rivala.  U osmom gemu propustili su brejk i set loptu. Već u narednom gemu Sok i De Minor vraćaju brejk, a potom stižu i do izjednačenja, 5:5.

Kada se očekivalo da će set otići u taj brejk, Đoković i Beretini nisu mislili tako. Nakon osvojenog servisa Đokovića sa nulom, na servis rivala uspeli su da iskoriste brejk i set loptu i dobiju prvi set sa  7:5.

Nastavili su Đoković i Beretini u istom ritmu. Ponovo su bili sigurni na svoje servise i koristili svaku priliku da zaprete na servis rivala.  U četvrtom gemu koriste brejk loptu i dolaze do prednosti od 3:1.
Tim Evropa je uspeo da sačuva stečenu prednost, a u osmom gemu koriste drugu meč loptu na servis rivala i stavljaju tačku na ovaj meč - 6:2 u drugom setu.
Tim Evropa sada vodi protiv Tima Sveta sa 8:4.  
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.