Djoković eliminisan sa turnira u Monte Karlu(VIDEO)

Izvor: Beta, 15.Apr.2021, 16:32

Djoković eliminisan sa turnira u Monte Karlu(VIDEO)

 Srpski teniser Novak Djoković završio je danas učešće na turniru u Monte Karlu, porazom u trećem kolu.Najbolji teniser sveta je izgubio od Danijela Evansa iz Velike Britanije.Evans, 33. na ATP listi, pobedio je sa 2:0 u setovima (6:4, 7:5), za dva sata i osam minuta igre.Protivnik u narednoj rundi biće mu belgijski teniser David Gofan, koji je u trećem kolu bio bolji od Aleksandra Zvereva.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Đoković: Osećao sam se užasno na terenu, ne pamtim ovako lošu partiju

Izvor: RTS, 15.Apr.2021

Najbolji teniser današnjice Novak Đoković priznao je da je protiv Danijela Evansa odigrao jedan od najlošijih mečeva poslednjih godina i da je zasluženo izgubio. Đoković je istakao da se užasno osećao na terenu i da je rival bio bolji na terenu. . Đoković je završio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.