Đoković duelom sa Vavrinkom nastavlja pohod u Njujorku

Izvor: RTS, 01.Sep.2019, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković duelom sa Vavrinkom nastavlja pohod u Njujorku

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković igra sa Švajcarcem Stanom Vavrinkom u osmini finala poslednjeg gren slem turnira u godini, US opena u Njujorku. Njihov duel počeće noćas oko 02.30 iza ponoći po našem vremenu.
Naš najbolji teniser je nastavio seriju pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na putu odbrane prošlogodišnje titule savladavši Amerikanca Denisa Kudlu sa 6:3, 6:4, 6:2 za plasman u osminu finala, a ono što je još važnije, tokom meča nije imao probleme sa ramenom koji su ga mučili od početka turnira.



U borbi za četvrtfinale Đoković će se sresti sa Švajcarcem Stanom Vavrinkom što će biti prilika da mu se revanšira za poslednji poraz koji je od Švajcarca pretrpeo upravo u finalu ovog turnira 2016. godine.
Inače u međusobnim duelima naš teniser ubedljivo vodi sa 19 prema 5 pobeda. 
Duel Novaka Đokovića i Stena Vavrinke počeće noćas oko 02.30 iza ponoći po našem vremenu.

Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Nju Jork

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.