Izvor: RTS, 03.Maj.2021, 14:52

Đoković doputovao u Sarajevo, u Visokom "puni baterije" pred nastavak sezone

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, doputovao je u Sarajevo, gde će boraviti nekoliko dana. Novak se sa porodicom uputio do piramide u Visokom.
Đoković je u Sarajevo došao prvi put nakon oktobra prošle godine, a i ovaj put je posetio piramide u Visokom, prenosi portal klix.ba.

Najbolji teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sveta sada je već redovan gost Sarajeva, a pre svega Visokog, gde mu je domaćin Semir Osmanagić.
Prošli put Đoković je rekao da se u Arheološkom parku "Ravne 2" oseća preporođeno, te da tu puni energiju za naredne sportske izazove.
On je u Sarajevo stigao uoči nastavka sezone, a pre svega za turnir "Rolan Garos".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u Sarajevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković doputovao je danas u Sarajevo, gde će boraviti nekoliko dana, prenosi portal klix.ba...Đoković je u Sarajevo došao prvi put nakon oktobra prošle godine, a i ovaj put planira da poseti piramide u Visokom...Najbolji teniser sveta sada je već redovan gost i Sarajeva,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Novak: Rolan Garos mi je najbitniji

Izvor: B92, 03.Maj.2021

Novak Đoković je u izjavu za medije rekao da se nada da će mu dobra energija, koju je dobio prilikom posete piramidama u Visokom, značiti za nastavak sezone...Najbolji teniser sveta se trenutno nalazi u poseti tom Arheološkom parku, kao i Sarajevu...On je odlučio da preskoči turnir u Madridu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.