Medvedev zaustavio Đokovića, rusko finale u Dubaiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2023, 06:59

Medvedev zaustavio Đokovića, rusko finale u Dubaiju

Rus Danil Medvedev savladao je Novaka Đokovića sa 6:4, 6:4 i plasirao se u finale turnira u Dubaiju.

Rus je uspe da nadigra Novak sa 2:0 i plasira se u finale turnira u Dubaiju, gde ga u subotu očekuje duel sa zemljakom Andrejom Rubljovom.

Novak je krenuo dobro, a onda je došlo do pada u igri našeg tenisera. Rus to koristi i uz dva brejka dobija prvi set. Na startu drugog ponovo je oduzeo servis našem asu, a stečenu prednost je uspeo da odbrani do kraja i tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se plasira u finale.

Novak je dobro ušao u meč prva dva servis gema je osvojio bez izgubljenog poena, potom su nastali problemi. Medvedev mu oduzima naredni servis gem, a kada je stigao do dva brejka prednosti, naš teniser je bio na velikim mukama.

Kao da se trgao Đoković, uspeo je da vrati jedan brejk. U momentu kada je Rus servirao za prvi set naš teniser je zapretio, ali je uspeo da osvoji dva poena. Medvedev je odbio napad i rešio gem i set u svoju korist - 6:4.

Na startu drugog seta Rus je ponovo oduzeo servis našem teniseru. Usledila je velika borba za svaki poen, pogotovo na servis rivala. Novak je konstantno pokušavao da vrati brejk.

Međutim, Medvedev je bio dovoljno skoncentrisan i uspeovao je da se odupre naletima našeg tenisera i privede set i meč kraju - 6:4 i u drugom setu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak: Zadovoljan sam svojim tenisom

Izvor: B92, 03.Mar.2023

Novak Đoković od 16 časova igra u polufinalu turnira u Dubaiju...Protivnik mu je Danil Medvedev, a Novak je posle četvrtfinala rekao kako je iz meča u meč na ovom turniru postepeno napredovao..."Prvi meč je bio taj u kom sam imao mnogo uspona i padova. Počeo sam dobro. Preživeo sam meč protiv...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.