Đoković čestitao Hrvatima: Vrhunski teniseri, ali i sjajni ljudi

Izvor: B92, 26.Nov.2018, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković čestitao Hrvatima: Vrhunski teniseri, ali i sjajni ljudi

Novak Đoković je čestitao teniskoj reprezentaciji Hrvatske na osvajanju Dejvis kupa.

Hrvatska je osvojila Dejvis kup i takozvanu "salataru" po drugi put u svojoj istoriji, u poslednjem izdanju ovog takmičenja u starom formatu.

Hrvati su pobedili Francusku u finalnom meču u Lilu sa 3-1 bodovima koje su im doneli Marin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Čilić i Borna Ćorić.

"Čestitam Hrvatskoj teniskoj reprezentaciji na osvojenom Dejvis Kupu! Ovi momci su vrhunski teniseri, ali i više od toga sjajni ljudi koje izuzetno cenim i poštujem. Divna fotografija obe ekipe nakon završenog duela pokazuje veliko poštovanje izmedju timova. Ovo pokazuje svu lepotu i moć sporta", napisao je Đoković na svom Tviteru.

Ovo je Hrvatima bila druga pobeda u takmičenju, posle trijumfa 2005. i tako su pretekli Srbiju, Italiju, Argentinu, Švajcarsku i Južnu Afriku koje su "salataru" osvajale po jednom.

Hrvatskim teniserima je na osvajanju Dejvis kupa čestitao još jedan Srbin, a u pitanju je Janko Tipsarević.

"Svaka čast Hrvatskoj na osvajanju Dejvis kupa. Čestitke momci, bravo!", napisao je Tipsarević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.