Đoković će biti spreman

Izvor: B92, 23.Apr.2023, 20:52

"Đoković će biti spreman"

Čuveni američki teniser Patrik Mekenro izavio je da veruje da će Novak biti apsolutno spreman za nastup na Rolan Garosu.

Srpski teniser nije dobro ušao u sezonu na šljaci, prvo je na Mastersu u Monte Karlu poražen od Lorenca Musetija u osmini finala, da bi u Banjaluci izgubio od Dušana Lajovića u četvrtfinalu.

Mnogo se priča o problemu sa laktom desne ruke, ali Mekinro nije zabrinut i veruje da će prvi teniser sveta biti spreman za drugi Gren >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slem sezone.

"Đoković će probati da igra na što više mečeva. Očito je zabrinut samo zbog jedne stvari, a to je Rolan Garos, želi da bude potpuno spreman za taj turnir. Ja verujem da će biti apsolutno spreman za taj grend slem ",rekao je čuveni Patrik Mekinro.

Posle Đokovića Mekinro je govorio i o Nadalu koji nije odigrao nijedan meč još od Australijan opena, za njega Mekinro nije veliki optimista.

"To je već teže pitanje. Ne znamo da li će biti spreman. On je tip kojem su potrebni mečevi, ali da li mu je zaista potrebno toliko mečeva u ovom trenutku u karijeri? Kroz uvodne runde svakako može doći do željene forme", smatra Mekinro.

Rolan Garos ove sezone je na programu od 28. maja, gde ćemo videti da li Novak ili Rafa mogu stići do svoje 23. titule na Grend slem turnirima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.