Izvor: RTS, 13.Maj.2021, 10:16

Đoković brzo i lako do četvrtfinala u Rimu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Rimu pošto je u dva seta, sa 6:2 i 6:1, nadigrao Španca Alehandra Davidoviča Fokina.
Najbolji igrač Srbije i planete u prethodnoj rundi bio je bolji od Tejlora Frica u dva seta, u meču koji je bio prekinut zbog kiše.

Sa druge strane, Fokina je bio bolji od Britanca Kameruna Norija, takođe u dva seta.
Ovo će biti prvi međusobni duel Novaka sa 48. igračem na ATP listi.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković protiv Cicipasa u četvrtfinalu Rima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2021

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u četvrtfinale Masters turnira u Rimu, pošto je pobedio Španca Alehandra Davidoviča Fokinu 6:2, 6:1. Naredni protivnik mu je grčki teniser Stefanos Cicipas...Četvrtfinale je izborio posle 70 minuta igre...Cicipas sa Đokovićem u četvrtfinalu Mastersa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Novak u Rimu otkrio šta želi da proučava

Izvor: B92, 13.Maj.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković zabeležio je i drugu pobedu ove sezone na Mastersu u Rimu...Šampion turnira na Foro Italiku u petak u četvrtfinalu igra protiv petog nosioca, Stefanosa Cicipasa..Novak je uoči meča sa grčkim teniserom pričao i o svojim ranim danima, ali i o tome šta bi voleo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.