Đoković bolji od Mareja u Londonu

Izvor: Studio B, 07.Nov.2012, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković bolji od Mareja u Londonu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković zabeležio je i drugu pobedu na završnom Masters turniru u Londonu, pošto je u meču A grupe savladao Britanca Endija Mareja sa 4:6, 6:3, 7:5.

Meč je trajao više od dva sata i 34 minuta, a Đoković je skor u međusobnim duelima sa Marejom povisio na 10:7. 

U prvom setu Mari je za nijansu bio bolji i uspeo da dobije taj deo igre sa 6:4. U nastavku, Đokoviće >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je preuzeo inicijativu, poveo sa 3:2, stigao do 5:2 i zatim dozvolio protivniku da osvoji još jedan gem.   

U trećem setu srpski teniser je imao prednost od 3:1, međutim, Mari je uspeo da izjednači na 4:4 i da ovaj meč učini neizvesnim do kraja. Đoković je napravio brejk i poveo sa 6:5, a zatim servirao za 10. pobedu u duelima s Britancem.   

Naredni meč Đoković će u petak igrati sa Čehom Tomašom Berdihom. Nagradni fond Mastersa u Londonu je 5.500.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Đoković nakon preokreta bolji od Mareja

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Nov.2012

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković zabeležio je i drugu pobedu na završnom Masters turniru u Londonu, pošto je danas u meču A grupe savladao Britanca Endija Mareja 4:6, 6:3, 7:5.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.