Izvor: RTS, 14.Sep.2020, 14:52

Đoković: Uradiću sve da emocije na terenu držim pod kontrolom

Najbolji teneser sveta Novak Đoković izjavio da će se potruditi da ne ponovi grešku sa Ju-Es opena.
Novak je diskvalifikovan u četvrtoj rundi u Njujorku nakon što je udario lopticu posle gubitka servisa protiv Španca Pabla Karenja Buste, pogodivši linijskog sudiju u grlo.

Đoković je rekao da je pozvao linijskog sudiju da proveri njeno zdravlje posle incidenta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na Flešing Medouzu.
"Nije sasvim iz vedra neba", rekao je Đoković na konferenciji za novinare na Otvorenom prvenstvu Italije.
"Ne mogu da obećam niti mogu da garantujem da nikada u životu neću učiniti nešto slično tome. Očigledno ću se potruditi, ali u životu je sve moguće."
Nakon incidenta, organizatori turnira potvrdili su da je Đoković kažnjen sa 250.000 američkih dolara – novčanom nagradom za prolazak u četvrto kolo. Novak je takođe kažnjen sa dodatnih 10.000 američkih dolara zbog nesportskog ponašanja.
"Pravila su jasna. Prihvatio sam to i morao sam da idem dalje. To sam i učinio", dodao je Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.