Đoković: Rezultat ne pokazuje koliko je bilo teško

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Rezultat ne pokazuje koliko je bilo teško

Prvi teniser sveta Novak Đoković, posle plasmana u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju, istakao je da je ne rezultat ne pokazuje realno stanje na terenu u pobedi nad Špancem Pablom Karenjom Bustom.

Srpski as savladao je 55. tenisera sveta 6:3, 6:4 i izborio duel sa Francuzem Lukom Pujom na putu ka odbrani trofeja.

"Rezultat ne pokazuje koliko je na terenu bio težak meč. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Bila je prava borba. Servirao sam dosta dobro, verovatno je to bila najbolja stvar za mene u tom meču sa preko 70 odsto prvog servisa. To me je izvuklo iz problema u drugom setu kod brejk lopti za Bustu", rekao je Đoković, a prenosi sajt ATP-a.

Đoković je pohvalno govorio o igri Karenja Buste.

"Bio je veoma solidan. Igrao sam protiv njega nekoliko puta, znam koliki kvalitet poseduje i koliko je agresivan. Čim prebacim "mekše" lopticu usledio bi jak bekhend ili forhend", zaključio je Novak
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ðoković: Rezultat ne pokazuje koliko je bilo teško

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Avg.2019

Prvi teniser svijeta Novak Ðoković, poslije plasmana u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju, istakao je da je ne rezultat ne pokazuje realno stanje na terenu u pobjedi nad Špancem Pablom Karenjom Bustom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.