Đoković: Razočaran sam, ali moram da nastavim dalje

Izvor: Sportal.rs, 15.Avg.2014, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Razočaran sam, ali moram da nastavim dalje

Očekivalo se više od Novaka Đokovića na Mastersu u Sinsinatiju. Najbolji srpski teniser i "broj 1" na svetskoj rang listi izgubio je u osmini finala od Tomija Robreda. Đoković je nakon meča u Sjedinjenim Američkim Državama priznao da je razočaran.

- Očekivao sam mnogo više, ali moram da nastavim dalje. Razočaran sam, jer sam opet eliminisan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << u Sinsinatiju teškim porazom. Forhend mu je bio izuzetno jak, bio je vrlo efikasan i odigrao je sjajno. Moram da analiziram šta sam pogrešno radio proteklih nedelja. Želim da budem na vrhuncu na Ju Es Openu - rekao je Đoković posle osmog međusobnog duela sa španskim teniserom koji je smanjio prednost Srbina na 6:2.

Novak će napraviti pauzu od deset dana kada su u pitanju ATP turniri, a onda učetvovati na poslednjem Grend slemu u sezoni. Otvoreno prvenstvo Sjedinjenih Američkih Država biće organizovano od 25. avgusta do 8. septembra. Prošle godine Đoković je u Njujorku stigao do finala i tada izgubio od Rafaela Nadala sa 3:1. Biće to Novakovo deseto učešće na US Openu, gde je 2011. bio šampion i još četiri puta finalista.

Sinsinati, ATP, četvrtfinale:

Tomi Robredo - David Ferer

Stanislas Vavrinka - Žilijen Beneto

Miloš Raonić -  Fabio Fonjini

Endi Mari - Rodžer Federer

(Foto: Beta/AP Photo/The Canadian Press, Nathan Denette)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Đoković: Mnogo sam razočaran!

Izvor: BKTV News, 15.Avg.2014

Najboljem teniseru sveta se nije ostvario san da osvoji sve turniner Masters serije 1.000, pošto ga je u osmini finala zaustavio Španac Tomi Robredo. Srbin nije mogao da sakrije razočarenje posle teškog poraza...„Očekivao sam mnogo više, ali moram da nastavim dalje. Razočaran sam, jer sam opet...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.