Đoković: Pored Tima i Dimitrova, u Beograd dolazi i Zverev! VIDEO

Izvor: B92, 25.Maj.2020, 15:49

Đoković: Pored Tima i Dimitrova, u Beograd dolazi i Zverev! VIDEO

Novak Đoković je rekao da će pored Dominika Tima i Grigora Dimitrova, na Adria turu učestvovati i nemački teniser Aleksandar Zverev.

Konferencija najboljeg srpskog sportista u njegovom teniskom centru je u toku.

"Srećan sam i uzbuđen što ću imati priliku da igram pred domaćom publikom u Beogradu i što ću imati prilike da putujem po regionu, u susedne zemlje Humanutarnog je karaktera, svi prihodi od ugovora, TV prava, sve će ići u humanitarne organizacije. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Svetske zvezde koje budu dolazile, teniseri, imaće prilike da izaberu neke humanitarne organizacije. Svi dolaze besplatno. Želim sa Vama da podelim jedna fenomenalna vest – Saša Zverev dolazi u Beograd. Pored Dominika Tima i Grigora Dimitrova, tri velike svetske zvezde. Stvarno sam im jako zahvalan i presećan sam što ću imati mogućnost da ih ugostim u mom rodnom gradu. Nadam se da će do tog 13. juna se neke regulacije i pravila promeniti i da ćemo imati mogućnost da imamo publiku", rekao je Đoković.

Prvi teniser sveta je rekao da će Tim učestvovati samo u Beogradu.

Zverev će sigurno igrati u prestonici Srbije, a možda i u Zadru.

Što se tiče Dimitrova, on će igrati u Beogradu, Zadru, ali i u Crnoj Gori.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.