Đoković: Pobesneo sam - na sebe, moju igru, ne znam

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2018, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Pobesneo sam - na sebe, moju igru, ne znam

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, rekao je da nije zadovoljan što je ispustio treći set protiv Tenisa Sandgrena u drugom kolu US opena.

Šesti teniser sveta prva dva seta dobio je relativno lako (6:1, 6:3), međutim onda se u trećem iznervirao, kako kaže ni sam ne zna zbog čega.

- Zasluge Tenisu koji igrao dobro, borio se i imao je odličan stav na terenu. Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da sam igrao veoma dobro u prva dva seta, a onda sam popustio mentalno... Pobesneo sam na nešto, na sebe, moju igru, ne znam - rekao je Đoković, a potom je i pojasnio:

- Nisam srećan na način na koji sam izgubio koncentraciju i pribranost, ali sam uspeo da se vratim u četvrtom setu. Pričao sam sâm sa sobom, sa timom i svima na stadionu. Ali u tim situacijama naučite lekciju i nadam se da će me to učiniti boljim igračem.

Đoković je treći set izgubio u taj-brejku, međutim kako i sam kaže, uspeo je da se vrati u četvrtom i dobije meč.

Srpski teniser u trećem kolu poslednjeg Gren slema u sezoni sastaće se sa Francuzem Rišarom Gaskeom.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.