Đoković: Nisam ispustio nivo tenisa

Izvor: B92, 13.Okt.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Nisam ispustio nivo tenisa

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je zadovoljan svojom igrom posle plasmana u četvrtfinale Mastersa u Šangaju.

Srpski teniser je savladao Vaseka Pospišila u dva seta sa 6:4, 6:4, a u narednom kolu igraće sa Mišom Zverevim koji je savladao Marsela Granoljersa iz Španije sa 6:7, 6:4, 6:1.

Đoković i Pospišil igrali su četvrti međusobni udel i srpski teniser i dalje ima maksimalan učinak. Sa Zverevim Đoković je igrao jednom i to >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2009. godine u Marseju, kada je prvi reket sveta slavio sa 6:3, 6:3.

„Mislim da je ovo bio meč visokog kvaliteta za obojicu igrača. Zadovoljan sam kako sam igrao od prvog do poslednjeg poena. Mislim da nisam ispustio svoj nivo. Sa druge strane Vasek je veoma dobro servirao, bilo je teško čitati njegove servise, prelepo je pogađao, uložio je mnogo snage u to. Kada je trebalo da pročitam njegov servis to sam i uspevao. Po jedan brejk u setu bio je dovoljan za pobedu“, rekao je Đoković.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.