Đoković: Ne stvaram pritisak, ali hoću trofeje i na šljaci

Izvor: Blic, 11.Apr.2015, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Ne stvaram pritisak, ali hoću trofeje i na šljaci

Novak Đoković izjavio je pre početka mastersa u Monte Karlu da ne želi sebi da stvara pritisak, pa će u kneževini ići korak po korak.

"Ovo je tek početak. Ne želim da nagađam šta će se desiti, ne želim da stvaram sebi pritisak bez potrebe. Naravno da postoji mnogo očekivanja, gde god da pođem, moram se suočiti sa tim. Nisam mogao da poželim bolji starta od ovoga, jer sam osvojio tri trofeja na velikim takmičenjaima. Nadam se da ću niz nastaviti na šljaci", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Đoković.

Novaka u narednom periodu očekuje i Rolan Garos, jedini grend slem na kojem nije uspeo da uzme trofej.

"Zaista mi je bitno da dobro zaigram na šljaci, naravno, zbog nastupa na Rolan Garosu. Osećam se veoma dobro na terenu, i pokušaću da idem polako i da se koncentrišem samo na turnir koji igram u trenutku", zaključio je Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.