Đoković: Navikao sam

Izvor: B92, 09.Jul.2021, 22:13

Đoković: Navikao sam

Srpski teniser Novak Đoković govorio je na konferenciji za novinare nakon plasmana u finale.

Đoković je preko Denisa Šapovalova u polufinalnom susretu došao do Finala Vimbldona.

Tamo će igrati sa Mateom Beretinijem.

Očigledno je da si najbolji bio kada je bilo najpotrebnije. U kom delu karijere si osetio da poseduješ tako nešto ili si sa tim rođen?

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Ne mislim da se rodiš sa tim, to naučiš vremenom, kroz iskustvo. Što više mečeva odigraš, češće se nađeš u takvoj situaciji i postaješ komforniji. Jednostavno, takve okolnosti te neće slomiti na Grend Slemovima protiv najljućih rivala jer si kroz to prošao mnogo puta. Svaki novi meč je novo iskustvo i kroz svaki se uči. Znam gde sam jak, za šta sam sposoban. Samo se krajnji rezultat gleda", rekao je Novak Đoković.

Uspešno klizaš čak i na travi, kako?

"Nije to nešto na čemu radim s trenerima i ne bih to preporučio mlađim igračima. Imam autentičnu kretnju i na tome radim celog života na svakoj podlozi i ima dosta toga sličnog sa skijanjem, priačo sam ranije o tome i zbog toga su mi zglobovi fleksibilni. Navikao sam. To je meni kao razgibavanje pred trening ili meč. Ne znam da li je dobro ili loše učiti igrače ovim stvarima", rekao je svetski broj 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Trava mu više odgovara nego meni"

Izvor: B92, 10.Jul.2021, 19:19

Srpski teniser Novak Đoković govorio je na konferenciji za novinare nakon plasmana u finale...Đoković je preko Denisa Šapovalova u polufinalnom susretu došao do Finala Vimbldona...Tamo će igrati sa Mateom Beretinijem, sa kojim je već igrao na Rolan Garosu, ali sada se radi o potpuno drugom turniru...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.