Đoković: Najbolji deo karijere je tek preda mnom

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Sep.2013, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Najbolji deo karijere je tek preda mnom

Prvi teniser sveta Novak Đoković poručio je da poraz od Rafela Nadala u finalu US Opena ne može da mu umanji motivaciju za nastavak karijere.
(FOTO: AP)
– Sve je to deo života. Kao sportista često doživljavate padove i uvek iz toga izvlačite pouke. Važno je da nastavite da se borite i da ispravljate učinjene greške. Zato smo tu. Imam tek 26 godina i mislim da je najbolji deo karijere tek preda mnom – rekao je Đoković uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << osmeh na konferenciji za novinare.
Prvi reket Srbije je dodao da će se boriti „dok god u njemu postoji takmičarski žar”.
– Ljubav prema ovom sportu i dalje gori u meni i dok god je to tako igraću svim srcem, istim žarom kao što sam to činio prvih deset godina – rekao je Đoković.
On je naglasio da do kraja sezone ima još turnira na kojima može da osigura prvo mesto.
– Sada ću se pripremati za turnir u Kini – rekao je Đoković.
Najbolji srpski teniser naglasio je da je razočaran činjenicom da je izgubio treći set koji je tako dobro počeo,
– Za izgubljeni set odgovoran sam samo ja. Napravio sam nekoliko neiznuđenih grešaka u ključnim trenucima. Posle toga, Nadal je počeo da igra mnogo bolje, a ja nisam mogao da se oporavim – rekao je Đoković.
On je dodao da je „očigledno da je Nadal igrao bolje u važnim trenucima”.
– Zato je on i zaslužio pobedu, čestitam mu na njoj i – idem dalje – poručio je Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak: I poraz je deo života, čestitam Rafi i idem dalje

Izvor: Večernje novosti, 10.Sep.2013

Prvi teniser sveta Novak Đoković poručio je da poraz od Rafela Nadala u finalu US Opena ne može da mu umanji motivaciju za nastavak karijere. - Sve je to deo života. Kao sportista često doživljavate padove i uvek iz toga izvlačite pouke. Važno je da nastavite da se borite i da ispravljate učinjene...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.