Đoković: Nadam se da ćemo Natalija i ja jesti zajedno vimbldonsku travu

Izvor: JužneVesti.com, 06.Jul.2023, 12:40

Đoković: Nadam se da ćemo Natalija i ja jesti zajedno vimbldonsku travu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković čestitao je Nišlijki Nataliji Stevanović pobedu u prvom kolu Vimbldona, njen prvi trijumf ikada na nekom grend slem turniru. Rekao je da nije znao da je jela travu, ali se nada se da će je jesti zajedno.

Veliki uspeh i radost Nišu donela je 28-godišnja teniserka kada je u prvom kolu svog prvog Grend slem turnira pobedila Karolinu Pliškovu, nekadašnju najbolju teniserku sveta i finalistkinju Vimbldona iz 2021. godine. To nije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prošlo nezapaženo za najboljeg na svetu i jednog od najboljih ikada Novaka Đokovića.

Nisam je video, ali joj čestitam, to je fantastičan uspeh. Nije mnogo ljudi očekivalo od nje da se kvalifikuje i da pobedi favorita, devojku koja je igrala finale ovde. Impresivan rezultat. Nisam Nataliju mnogo puta video u životu. Znam da je dolazila u centar u Beogradu da trenira nekoliko puta pa je poznajem površno. Kao svaki igrač i igračica koji se probija u Srbiji, ima moju punu podršku nadam se da će joj ova pobeda biti podstrek - rekao je Đoković.

Natalija Stevanović, nekada Kostić, proslavila je pobedu grickanjem trave, što je zaštitni znak Novaka Đokovića.

Ha-ha, fantastično! Nisam znao da je jela travu, nadam se da ćemo je jesti zajedno - dodao je najbolji teniser.

Nišlijka je jedina teniserka iz Srbije u glavnom žrebu Vimbldona, a u drugom kolu će igrati protiv Nemice Tamare Korpač, trenutno 122. teniserke sveta.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.