Đoković: Muslin je otišao? Ko je sada selektor

Izvor: N1 televizija, 15.Nov.2017, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Muslin je otišao? Ko je sada selektor

Novak Đoković rekao je da uvek koristi priliku kada može da dođe i podrži Crvenu zvezdu, klub za koji navija ceo život.

Najbolji srpski sportista svih vremena došao je Štark Arenu da podrži košarkaše Zvezde na meču protiv moskovskog CSKA.

„Neki kažu da je zbog svađe Delija sa klubom, neki kažu ovo, neki ono, ali meni je ovo jedinstveno iskustvo i uvek je doživljaj da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << dođem da gledam Zvezdu. Navijam za Zvezdu ceo život, želim im sve najbolje. Nadam se da će u drugom poluvremenu da bude bolje“, rekao je Đoković i prokomentarisao i plasman fudbalera na Mundijal:

Special guest on @EuroLeague game #CZVCSK - @DjokerNole ⚪️#WeAreTheTeam#NoleFam#GameONpic.twitter.com/2T7efj29IY

„Svaka im čast. Ispratio sam to, radovao sam se kao i svi ostali. Duga je pauza bila, tako da se iskreno nadam da će ovi momci iskoristiti to kao veliki motiv da pokažu ono što znaju. Prijatelj sam sa dosta fudbalera, tako da im želim sve najbolje", dodao je Đoković koji nije znao da Slavoljub Muslin nije više selektor:

"Šta, otišao je? Pa ko je sada selektor?", upitao je Đoković prisutne novinare.

Đoković se na teren vraća krajem decembra na egzibiciji u Abu Dabiju.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

ĐOKOVIĆ BODRIO KOŠARKAŠE: Zašto je „Arena“ poluprazna?

Izvor: Večernje novosti, 15.Nov.2017

Ne znam koji su razlozi, ali se nadam da će biti bolje. Ne pitajte me za lakat, uželeo sam se tenisa – rekao je Novak koji nije znao da je Muslin smenjen PITAĆETE me o laktu, bolje da ne pričam ništa.. Tim rečima je Novak Đoković pokušao da eskivira novinare u "Areni",...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.