Izvor: RTS, 27.Jan.2023, 15:14

Đoković: Moj otac je samo rekao "živeli", loša interpretacija događaja

Video sam šta se desilo sa mojim ocem. On je na tom snimku samo rekao "živeli", a sve drugo je loša interpretacija događaja, izjavio je najbolji srpski teniser Novak Đoković.
Otac Novaka Đokovića, Srđan, podigao je veliku prašinu u Australiji nakon snimka sa navijačima sa ruskom zastavom i slovom "Z".

"Nisam bio svestan šta se desilo do sinoć i nisam bio srećan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kad sam čuo šta se desilo. Bilo je mnogo srpskih zastava okolo, a otac je kao i uvek samo hteo da izađe u susret navijačima i da se slika. Ne mogu da budem ljut na njega jer nije bilo namere. Sve je zloupotrebljeno", izjavio je Đoković na konferenciji za medije u Melburnu.
Srećan sam što su roditelji i porodica došli da me podrže, dodao je Novak.
"Odluka da otac ne bude večeras u mom boksu je zajednička. Za nedelju i finale još nismo odlučili", istakao je Đoković.
Na pitanje da li mu je prošlogodišnja deportacija dodatni motiv uoči finala, rekao je da on voli da igra u Australiji.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak brani oca Srđana: Samo je rekao "Živeli", sve je zloupotreba

Izvor: RTS, 27.Jan.2023

Srpski teniser Novak Đoković stao je u odbranu svog oca Srđana posle fotografisanja sa pristalicama Vladimira Putina u Melburnu. . Fotografisanje Srđana Đokovića sa  pristalicama Vladimira Putina u Australiji naišlo je na burne reakcije u svetskim medijima...Novak...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.