Đoković: Meč je mogao da ode na bilo koju stranu

Izvor: B92, 09.Sep.2023, 00:09

Đoković: Meč je mogao da ode na bilo koju stranu

Srpski teniser Novak Đoković govorio je nakon prolaska u svoje 10. finale US Opena.

Trostruki šampion je u tri seta bio bolji od domaćeg tenisera Bena Šeltona.

"Prvo, još jednom da se zahvalim publici. Cenim što ste ovde. Ovo su mečevi i situacije zbog kojih ustajem svako jutro. Oni me inspirišu. Grend slem turniru se najviše računaju u našem sportu. Tu igram najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tenis. Igrao sam protiv domaćih tenisera, to nije lako. Treba držati nerve. Bilo je na kraju seta brejk, pa ribrejk. Meč je mogao da ide i na jednu i na drugu stranu. Zadovoljan sam zbog pobede", rekao je Đoković i dodao:

"Discpilina. Imate te ciljeve, kratkoročne i dugoročne. Ja toliko godina imam, blagosloven sam svime što sam postigao. Još jedno Grend slem finale, ne mogu biti srećniji."

U drugom polufinalu se sastaju Karlos Alkaras i Danil Medvedev.

"Očekujem najteži meč turnira za mene ko god bude sa druge strane mreže. Obojica su sjajni igrači. Danil me ovde pobedio pre par godina. Jedan od najkonstantnijih igrača ovde u prethodnih 4,5 godina. Imate i Karlosa koji je sve to uspeo sa 20 godina. Fantastičan igrač", zaključio je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.