Đoković: Još nekoliko dobrih treninga i Vimbldon može da počne!

Izvor: B92, 26.Jun.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Još nekoliko dobrih treninga i Vimbldon može da počne!

Srpski teniser Novak Đoković na egzibicionom turniru "Budls" poražen je od Denisa Šapovalova sa 2-0 u setovima i posle meča je dao interesantnu izjavu.

Novak Đoković je u utorak bio bolji od Čileanca Kristijana Garida i napomenuo da je igranje ovog turnira vrhunac njegove karijere i upitan je da li i danas ima isto mišljenje.

"Totalno suprotno, hahaha... Sjajno je imati ove mečeve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre Vimbldona, Denis je jedan od lidera nove generacije, imam veliko poštovanje za njega, sjajan je momak i sjajan igrač. Ima mnogo ljudi koji cene njegovu igru i to s razlogom. Kada ste na Vimbldonu želite da budete najbolji, a ja sam juče i danas imao dva dobra meča i još tri do četiri dana dobrog treninga i Vimbldon može da počne", rekao je Đoković.

Kakav je osećaj biti aktuelni šampion Australian opena, Vimbldona i Ju Es opena?

"Sjajan, apsolutno sjajan" , završio je Novak Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.