Đoković: Jači smo iz dana u dan

Izvor: B92, 25.Okt.2023, 23:36

Đoković: Jači smo iz dana u dan

Novak Đoković je još jednom govorio o načinu na koji se Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) odnosi prema igračima.

Đoković je sa kolegom Vasekom Pospišilom osnovao svojevrsni sindikat, Udruženje profesionalnih igrača tenisa (PTPA) iz meseca u mesec okuplja sve više poznatih i manje poznatih lica iz sveta tenisa.

"Znate, neke vladajuće organizacije u tenisu nisu imale podržavajuće stavove prema PTPA. Mogao bih čak da kažem da su prilično >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ignosirali PTPA, ali... Mi smo tu! Jači smo iz dana u dan! Dobijamo sve više poverenja, sve više podrške od igrača. Oni prepoznaju važnost PTPA kao njihove organizacije, koja zastupa njihova prava. Na kraju krajeva, mi smo jedina organizacija u tenisu koja 100 posto zastupa interese igrača" , poručio je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.