Izvor: RTS, 16.Feb.2022, 00:11

Đoković: Intervju za Ekip je bio užasna greška, kolege su me povredile

U nastavku intervjua za Bi-Bi-Si, najbolji teniser sveta, Novak Đoković, rekao je da je intervju, koji je dao za francuski Ekip dok je bio pozitivan na koronavirus, bio užasna greška i loša procena.
Nastavak intervjua emitovan je večeras za britansko područje, prenosi Tanjug.

"Intervju koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sam dao za Ekip, kada sam bio pozitivan, bio je užasna greška i procena. Voleo bih da mogu da vratim vreme i da to ne uradim", priznao je najbolji teniser sveta Novak Đoković.
On je objasnio zbog čega je pristao na intervju.
"Uradio sam to iz nekoliko razloga. Prvo, jer poštujem Ekip kao jedan od najboljih sportskih medija na svetu. Frenk Ramera, novinar, je neko koga poznajem dugo i uvek sam imao odličan odnos sa njim. Nisam želeo da ga izneverim. Da li je trebalo da budem više oprezan? Da li je trebalo da ga obavestim? Apsolutno", rekao je Đoković.
Srpski teniser je rekao i da mu je bilo jako teško tokom "saslušanja u Melburnu" i otkrio da su ga posebno razočarale kolege.
"Osetio sam tu energiju, poglede mojih kolega, ljudi koji se nalaze u zgradi... Razumeo sam da imaju percepciju na osnovu onog što saznaju iz medija i ja nisam izašao javno, jer sam rekao ranije da poštujem pravni postupak i Australijan open", rekao je Đoković.
U prvom velikom intervjuu posle deportacije iz Australije, Đoković je otkrio da će žrtvovati trofeje i šansu da postane najbolji u istoriji "belog sporta" ukoliko vakcinacija bude obavezna za nastupe na turnirima

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.