Đoković: Imao sam protivnika koga nikada ranije nisam video

Izvor: B92, 11.Apr.2023, 18:12

Đoković: Imao sam protivnika koga nikada ranije nisam video

Srpski teniser Novak Đoković obratio se novinarima nakon pobede u drugom kolu Monte Karla.

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Monte Karlu, pošto je pobedio Rusa Ivana Gahova 7:6, 6:3.

Rekao je da uslovi nisu bili sjajni i da je to zbog podloge.

"Verovatno možemo da kažemo da je to bio lošiji tenis jer nisam bio najbolji u prvom setu, zbog uslova sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to i očekivao tako, drugačije smo trenirali i nije bilo lako.... Kao meč na šljaci, lptica drugačije odskače i nepredvidivo, ali sve u svemu sam zadovoljan načinom na kojim sam sredio glavu i prošao u naredno kolo", rekao je Novak Đoković.

Potom se obratio na srpskom jeziku:

"Drago mi je što sam započeo turnir pobedom i najavljivao sam pred turnir da će prvi ili drugi meč biti najteži za mene dok ne uhvatim ritam na šljaci jer je veliki izazov ako nisi igrao na ovoj podlozi, a danas sam imao protivnika koga nisam nikada ni video pre meča i podigao sam nivo nakon nervoze u prvom setu pa se nadam boljoj igri u sledećem kolu", dodao je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.