Đoković: Imam vremena da povratim snagu

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Nov.2011, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Imam vremena da povratim snagu

Od nepobedivog heroja teniskog karavana do blede senke na Mastersu – tim putem je Novak Đoković prošao 2011.
Na sreću, onaj prvi period je bio mnogo duži, ovaj drugi je bio posledica nesrećnih okolnosti, a najbolji igrač sveta na pitanje šta mu u ovom trenutku najviše nedostaje, lako nalazi reč:
Svežina! Psihološki sam isceđen, nemam svežinu u mom mozgu u mečevima, niti dinamičnost koju sam imao u prvih 10 meseci ove godine. Ali to se i moglo očekivati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << posle tako naporne godine.
Ova godina je za Noleta bila veoma teška, ali sledeća će biti još teža. Ne samo da će braniti sve ove titule, nego će i jurišati na olimpijsko zlato u Londonu.
– Leto je ionako veoma nabijeno velikim turnirima, a dogodine će biti još teže. Olimpijske igre su na travi, a već nedelju dana kasnije je masters 1.000 na betonu u Torontu. Zato ću morati veoma pažljivo da napravim kalendar za 2012.
Neuspeh na Mastersu nije umanjio Noletov optimizam.
Uveren sam da, ako budem imao pripreme kao prošle godine, mogu odlično da odigram Australijski open. Imam dovoljno vremena u pauzi da vratim snagu nazad.


Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.