Djoković: Imam vremena da dostignem Nadala i Federera

Izvor: Beta, 28.Jan.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković: Imam vremena da dostignem Nadala i Federera

Srpski teniser Novak Djoković rekao je danas da ne žuri i da još ima vremena da dostigne Rodžera Federera i Rafaela Nadala po broju osvojenih grend slem titula. Djoković je juče osvojio rekordnu sedmu titulu na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, pošto je posle tri seta pobedio Nadala. Srpski teniser ima 15 grend slem titula, dve manje od Nadala, a pet manje od Federera."Još igram i osvajam grend slemove i drago mi je što sam uspeo da osvojim 15. Znam da su sada dvojica igrača ispred mene, po broju grend slemova, ali još imam vremena. Ne žurim", rekao je Djoković. Djoković je ubedljivo pobedio Nadala u finalu, 6:3, 6:2, 6:3, a njegov trener Marjan Vajda rekao je da je sedma titula u Melburnu vrlo značajna, ali da je važnije to što je osvojena 15. grend slem titula.  "Važnije je to što se brojka popela na 15. To je neverovatan, neverovatan broj. Ne želim da idem predaleko, ali on je sada u veoma dobroj poziciji da osvoji još trofeja. Ali, 20 je predaleko, mnoge stvari mogu da se dogode. U ovom trenutku Novak oseća da ima velike šanse za, možda, još jedan grend slem trofej", naveo je Vajda.  "Da, ...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Federer

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐOKOVIĆ NEMA NAMERU DA SE ZAUSTAVI! RODŽERU I RAFI SE NE PIŠE DOBRO! Najbolji teniser sveta ima jasnu poruku za Nadala i Federera! Neće im se dopasti!

Izvor: Kurir, 28.Jan.2019

Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da ne žuri i da još ima vremena da dostigne Rodžera Federera i Rafaela Nadala po broju osvojenih Gren slem titula.

Nastavak na Kurir...

Đoković: "Imam vremena da dostignem Nadala i Federera"

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2019

Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da ne žuri i da još ima vremena da dostigne Rodžera Federera i Rafaela Nadala po broju osvojenih Grend slem titula...Novak Đoković je juče osvojio rekordnu sedmu titulu na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, pošto je posle tri seta pobedio Nadala....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.