Đoković: Igram svoj najbolji tenis, spreman sam za USO

Izvor: N1 televizija, 21.Avg.2018, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Igram svoj najbolji tenis, spreman sam za USO

Srpski teniser Novak Đoković stigao je u utorak u Njujork, gde će se od ponedeljka takmičiti na US Openu.

U nedelju je 13-struki Gren slem šapion osvojio Masters u Sinsinatiju, pobedom nad Rodžerom Federerom u finalu. Na taj način je postao prvi teniser koji u svom vlasništvu ima bar po jedan trofej sa svih devet turnira iz serije 1.000.

Već u utorak je stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u Njujork i to kao jedan od glavnih favorita za predstojeći US Open.

"Težak period je iza mene. Bio sam povređen, zbog čega sam propustio poslednjih šest meseci prošle sezone. Nisam igrao US Open, bio je to prvi Gren slem koji sam preskočio u poslednjih 15 godina. Veoma sam srećan što sam se vratio, što sam uspeo da se oporavim. Trenutno sam spreman da igram na najvišem nivou, da igram svoj najbolji način i da se na najbolji način pripremim za US Open", kazao je Đoković.

Srbin je titulu na stadionu 'Artur EŠ' podizao dva puta, 2011. i 2015. godine.

Ciao, NYC @TODAYshowpic.twitter.com/FzzZftMWBH
Pogledaj vesti o: Tenis,   Nju Jork

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.