Đoković - Čilić 1:0 (prvi set)

Izvor: RTS, 17.Apr.2015, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković - Čilić 1:0 (prvi set)

Brejk na startu meča za Đokovića!Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković bori se sa Marinom Čilićem za ulazak u polufinale Masters turnira u Monte Karlu. Ovaj četvrtfinalni meč možete pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a, a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti i na našem sajtu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 13.26 - Već na početku meča Đoković dolazi do tri brejk lopte i koristi već drugu šansu za vođstvo od 1:0. Servira da potvrdi prednost. 
13.18 - Novak Đoković i Marin Čilić ranije od planiranog počeli zagrevanje. Marin Čilić prvi na servisu.
U borbi za četvrtfinale Đoković je rutinski savladao Austrijanca Andreasa Hajder-Maurera sa 2:0 (6:4, 6:0), dok je Čilić eliminisao Žo Vilfreda Tsongu sa 2:0 (6.3, 7:6 (7:5)).

Iako Novak Đoković ubedljivo vodi u dosadašnjih jedanaest duela, bez ijednog izgubljenog meča, Marin Čilić neće biti lak protivnik, jer je Hrvat u usponu karijere. U prošloj sezoni Čilić je osvojio četiri trofeja, uključujući i titulu na US openu, kada je u tri seta dobio Federera, a zatim i Nišikorija. Eliminacijom Tsonge na ovom turniru samo je potvrdio odličnu formu, čega je svestan i najbolji teniser sveta.
"Očekuje me duel sa Čilićem, pobednikom Gren slema u SAD i igračem koji igra najbolji tenis života. Radujem se meču i jedva čekam da izađem na teren. Gledao sam meč između Čilića i Tsonge i čeka me težak izazov", rekao je Đoković.
Četvrtfinalni meč Mastersa u Monte Karlu između Đokovića i Čilića na rasporedu je od 13.30, a možete ga pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a .
Po rasporedu turnira pobednik ovog duela igraće u polufinalu sa pobednikom narednog četvrtfinalnog meča u kome se sastaju Rafaela Nadal i David Ferer.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.