Đoković: Nadam se da ću biti bolji na RG

Izvor: B92, 21.Apr.2023, 19:00

Đoković: Nadam se da ću biti bolji na RG

Novak Đoković govorio je posle poraza u Banjaluci.

Srpski teniser Dušan Lajović napravio je veliko iznađenje u Banjaluci, pošto je u četvrfinalu eliminisao Novaka Đokovića 6:4,7:6.

"Dušan je fantastična osoba. U Dejvis kupu smo igrali mnogo puta zajedno. Drago mi je zbog njega. Igrao je dobro, zaslužio je pobedu. Igrao je dobro, solidno. Bio sam mnogo nivoa ispod željenog. Sta da radim, to je sport. Trudio sam se, nije išlo. Osećao sam se tromo, sporo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ispod nivoa", rekao je Đoković posle meča.

"U nekim trenucima je odigrao agresivnije. To je možda ta promena kod njega. Čitav život igra dobro na šljaci. Mentalno je ostao čvrst i to je taj napredak", rekao je Novak.

Jedna od konstatacija je bila da u nekim momentima nije verovao u sebe na ovom meču.

"Da ne verujem ne bih bio na terenu. To je preduslov da budeš profesionalac na terenu. Splet okolnosti, trenutno stanje moje je daleko od nivoa. Igrao sam pasivno, dosta sam grešio i to je rezultiralo porazom", rekao je najbolji teniser sveta.

Govorio je i o nastupu u Parizu.

"Za Rolan Garos se nadam da ću da zaigram najbolji tenis. Tamo je podloga drugačija nego ovde i Monte Karlu. Nadam se da će tada biti bolje. Utisci su jaki, da se malo slegne, pa ću da razmišljam šta je naredni korak", poručio je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.