ĐORĐE ĐOKOVIĆ OTKRIO: Novak dostavio dokumentaciju i podneo molbu za ulazak u SAD

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023, 15:04

ĐORĐE ĐOKOVIĆ OTKRIO: Novak dostavio dokumentaciju i podneo molbu za ulazak u SAD

Po trenutnim pravilima najbolji teniser sveta ne može da igra u Americi.

Po trenutnim pravili Novak Đoković neće moći da uđe u Sjedinjene Američke Države pa samim tim ni da učestvuje na turnirima iz Masters serije u Indijan Velsu i Majamiju. Ipak, po rečima njegovog brata Đorđe, Novak je dostavio dokumentaciju po dneo molbu za dobijanje posebne dozvole za ulazak u SAD.

 - To je nešto što nažalost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije u našim rukama, Novak mora da dobije posebnu dozvolu, s obzirom na to da SAD i dalje ne dozvoljavaju ulazak nevakcinisanima, što je prosto neverovatno jer je ceo svet otvoren i sportski događaji širom sveta održavaju se sa vakcinisanim i nevakcinisanim sportistima - rekao je Đoković. - Novak je dostavio svu potrebnu dokumentaciju, molbu, a direktori turnira u Indijan Velsu i Majamiju su javno izneli stav da je potreban tim turnirima i da žele da dođe. Ostalo je svega još par dana do oduke i ostaje nam da se nadamo pozitivnom ishodu.

Brat najboljeg tenisera sveta istakao je da su svi u porodici ponosni na način na koji je Novak osvojio 10. titulu u Melburnu, uprkos svim problemima u poslednjih godinu i po dana. Takođe, dodao je da je on već polako počeo sa treninzima i da se nada da će osvojiti što više titula ove godine, bez obzira na to da li će igrati u SAD. Kada je u pitanju organizacija "Serbia opena", koji će se ove godine održati u Banjaluci, Đorđe Đoković rekao je da su pripreme u punom jeku, da je izgrađen novi stadion i novi Bulevar u okviru kompleksa.

 - Očekujemo veliki broj tenisera iz Top 10 i Top 20. Uskoro ćemo objaviti i njihova imena - poručio je Đorđe Đoković.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.