ĐORĐE ĐOKOVIĆ: Novak stiže u Banjaluku u nedelju ili ponedeljak

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 17:21

ĐORĐE ĐOKOVIĆ: Novak stiže u Banjaluku u nedelju ili ponedeljak

Sve je spremno za Srpska open.

Najbolji teniser planete Novak Đoković će doći u Banjaluku u nedelju ili ponedeljak, da bi se što bolje spremio za početak turnira Srpska open, saopštili su organizatori turnira na zvaničnom sajtu takmičenja.  Đorđe Đoković, direktor turnira Srpska open, rekao je da najbolji teniser planete nije skrivao dobro raspoloženje posle žreba.

Novaka očekujemo tokom sutrašnjeg dana ili u ponedeljak. U svakom slučaju biće tu uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se pripremi za veliki derbi. Očekujem zaista da vidimo reprizu dobrih mečeva Novaka sa Vavrinkom. Neverovatan žreb, nema lakih protivnika. Definitivno, biće ovo zanimljiv turnir. Imamo sada priliku da gledamo neka od neverovatnih rivalstava. U Banjaluku su došla velika imena svetskog tenisa i zadovoljan sam zbog toga.

Ono što bi donekle moglo da pokvari raspoloženje organizatorima je najavljena kiša narednih dana u Banjaluci, ali se svi nadaju da će veliki oblak zaobići teniski kompleks:

 - Ukoliko bude kiše, nemamo plan B. Ostaje nam da spojimo snage i da "oduvamo" sve oblake što jače. Vidim da nas je danas zaobišla kiša. Nisam meteorolog, ali bih voleo da dune jak vetar i rastera oblake.

Banjaluka se u minulih nekoliko meseci promenila, umila, osvežila, što su primetili i igrači, kojima nije prvi put da borave u Republici Srpskoj.

 - Igrači su prepuni pozitivnih komentara. Neki su nedavno boravili na čelendžeru u Banjaluci, svi ističu neverovatnu promenu. Zatekli su drugi grad, ne samo teniski centar, već i ulice. Banjaluka se osvežila, renovirala, ne samo da je lepša, već je i čistija. Zahvalni smo narodu Republike Srpske koji nas podržava na ulicama društvenim mrežama. Privilegija je biti u Banjaluci. Nadamo se da će ovo samo biti početak velikih događaja u ovom gradu - zaključio je Đoković.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.