ĐOKOVIĆ U ČETVRTFINALU RODŽERS KUPA, POBEDIO I ZIMONJIĆ

Izvor: Kurir, 13.Avg.2010, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ U ČETVRTFINALU RODŽERS KUPA, POBEDIO I ZIMONJIĆ

BEOGRAD - Najbolje rangirani teniser iz Srbije Novak Đoković pobedio je u noći između četvrtka i petka Rumuna Viktora Haneskua u osmini finala Rodžers kupa u Torontu sa 2:0, po setovima 6:3, 6:4.

Đoković, drugi nosilac na Rodžers kupu, u četvrtfinalu će igrati sa Francuzom Žeremijem Šardijem, 72. teniserom sveta, koga je savladao u sva četiri dosadašnja susreta.

Šardi je, ipak, u dobroj formi što je dokazao u osmini finala iznenadivši osmog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nosioca Nikolaja Davidenka pobedom od ubedljivih 2:0 (6:3, 6:2).

"Ne bih smeo da potcenim Šardija, koji je na ovom turniru već izbacio neke favorite. Ima odličan servis, jak udarac. Biće teško, ali ako budem igrao kao danas imaću dobre šanse", istakao je Đoković.

Uspešan nastup u Torontu imao je i najbolji srpski dubl igrač Nenad Zimonjić, koji je sa Kanađaninom Danijelom Nestorom pobedio Marka Noulsa i Radeka Štepaneka sa 2:1 (4:6, 6:3, 10:6) u drugom kolu turnira.

Naredni protivnici Zimonjića i Nestora, prvih nosilaca na Rodžers kupu, biće Čeh František Čerman i Slovak Mihal Mertinak.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šardi „izazvao“ Đokovića

Izvor: Danas, 13.Avg.2010

Drugi teniser sveta Novak Đoković igrao je u noći između petka i subote u četvrtfinalu ATP turnira u Torontu protiv Žeremija Šardija. Za duel sa Francuzom Đoković se izborio pošto je u prethodnoj rundi savladao Rumuna Viktora Haneskua sa 2:0 (6:3, 6:4).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.