ĐOKOVIĆ TRAŽI UBLAŽAVANJE MERA: Novak OŠTRO reagovao, obratio se VLASTIMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2020, 12:45

ĐOKOVIĆ TRAŽI UBLAŽAVANJE MERA: Novak OŠTRO reagovao, obratio se VLASTIMA!

Srpski as traži razumevanje.

Prvi reket sveta Novak Đoković će sigurno učestvovati na Australijan openu, bez obzira na obavezan karantin od dve nedelje prilikom dolaska u Australiju. Međutim, srpski as je pozvao vlasti da imaju malo više razumevanja za igrače.

- Sigurno idem u Melburn. Spreman sam da provedem te dve propisane nedelje u karantinu, ako je to uslov da bih mogao da igram. Međutim, nadam se da će Vlada Australije i države Viktorije pokazati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razumevanje za tenisere i da će nam dopustiti da se takmičimo tokom te druge nedelje izolacije - izjavio je srpski as.

Čuda pravi Andrea Trinkijeri s Bajernom - Bavarci trenutno dele prvo mesto s Barselonom (imaju po sedam pobeda), a večeras im u goste stiže CSKA, koji se nalazi na trećoj poziciji i u seriji je od četiri pobede. Kvota na Bajern je 3,05, a na CSKA 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - CSKA.

Prvi reket sveta i donedavno predsednik Saveta igrača u okviru ATP smatra da da bi to mnogo pomoglo teniserima. Pre Australijskog opena planirani su turniri ATP kup, Brizbejn, Adelaid i Hobart. Prema najnovijim informancija, igračima neće biti dozvoljen ulazak u Australiju pre 1. januara 2021. godine.

- Ne bismo gubili sedam dana i mogli bismo da odigramo turnir ili dva uoči starta Australijskog opena. Većini igrača to je neophodno kako bi se što bolje pripremili za prvi gren slem u sezoni - izjavio je Đoković.

Australijski open bi trebalo da počne 18. januara. Đoković u Melburnu brani pehar osvojen prošle godine. Srbin je čak osam puta pobeđivao na prvu gren slemu u sezoni i sam je na čelu „večne liste“ pobednika u Melburnu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.