ĐOKOVIĆ SPREMAN ZA OSMINU FINALA ROLAN GAROSA: Razmene sa Stefanom, čekajući Štrufa

Izvor: Večernje novosti, 03.Jun.2019, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ SPREMAN ZA OSMINU FINALA ROLAN GAROSA: Razmene sa Stefanom, čekajući Štrufa

Protivnik Novaka Đokovića danas u osmini finala Rolan Garosa, u pohodu na nove četiri vezane titule na grend slemovima, biće visoki Nemac Jan-Lenard Štruf ( ATP 45) OD STALNOG DOPISNIKA "NOVOSTI": PARIZPROTIVNIK Novaka Đokovića danas u osmini finala Rolan Garosa, u pohodu na nove četiri vezane titule na grend slemovima, biće visoki Nemac Jan-Lenard Štruf ( ATP 45), koji je u prethodnom kolu pobedio Hrvata Bornu Ćorića u pet setova, za 4 sata i 22 minuta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Odmerili su Novak i Štruf snage u Dohi pre dve godine, a naš as je bio bolji u dva seta. - Gledao sam završetak njegovog meča sa Ćorićem. Bilo je izuzetno napeto. Pokazao je mentalnu čvrstinu u trenucima kada se lomio rezultat. Visok je, dosta snažan i puno se oslanja na servis. To je njegovo najveće oružje - skenirao je Novak sledećeg protivnika. Imajući u vidu da se Štrufova igra bazira na servis-voleju, što danas nije tipično, pogotovo na šljaci, Nole kaže da je ključ pobede dobar ritern. Juče je svoj plan doteravao na treningu. Vežbao je, sat i po, od podneva, po velikoj vrućini. PROČITAJTE JOŠ: RODITELjI NOVAKA ĐOKOVIĆA: Hrvati i Srbi da prestanu da se mrzeNoletov jučerašnji trening gledala je s pažnjom čitava njegova porodica. Bili su tu i majka Dijana, otac Srđan, supruga Jelena, deca Stefan i Tara. S decom je, vidno raspoložen, Novak, posle treninga, razmenio i nekoliko loptica na terenu. Pitali smo Novaka i koje mu je omiljeno jelo i da li kuva. - Omiljeno mi je svako voće! Ne kuvam, ali volim da spremam sveže salate, pudinge, ovsene kaše, nešto što je ležernije, i to spremam drage volje i za decu, i za sve ukućane - odgovorio je Nole na pitanje "Novosti" na konferenciji za medije.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Masterklas

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2019

Kada je neko majstor svog zanata, kada ga radi sa ljubavlju, strasno i pre svega sa rezultatom, taj rad deluje kao savršeno ukomponovana opera. Upravo tako deluje majstorstvo Novak Đokovića koje prikazuje ovih dana na crvenoj šljaci Rolan Garosa, zaključno sa današnjim susretom četvrtog kola u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.