ĐOKOVIĆ SE SLOMIO NAKON PORAZA: Novak ZAPLAKAO i obratio se sinu, u publici MUK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 20:26

ĐOKOVIĆ SE SLOMIO NAKON PORAZA: Novak ZAPLAKAO i obratio se sinu, u publici MUK!

Poraz koji mu je teško pao...

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da osvoji 24 grend slem u karijeri, pošto je u finalu poražen od mladog Španca Karlosa Alkaraza sa 3:2 u setovima. Nakon meča, usledila je ceremonija dodele pohara na kojoj se prvi, kao finalista, obratio srpski teniser.

- Nije ovaj dan baš tako dobar za mene, ali je dobar za Karlosa. Pohvaljujem ka na svakom pogledu. Kadanje trebalo da odservira pod velikim pritiskom, uspeo je. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pronašao je prve servise, potpuno zasluženo. Igrao sam neke velike mečeve ovde, koje je možda trebalo da izgubim, ali sad je jedan, jedan - istakao je Đoković.

- Biću ponosan na ovaj rezultat, sutra ujutru. Danas i ne baš. Teško je progutati ovo, kafa ste bili tako blizu. Blagosloven sam sa toliko neverovatnih mečeva, i ovo je stranica moje istorije.

Zatim je usledilo pitanje o podršsci i boksu.

- Drago mi je da vidim mog sina ovde, da je još uvek ovde inda me podržava - istakao je Đoković koji je nakon toga i zaplakao, da bi potom teško izustio:

- Volim te, hvala ti što me podržavaš...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novak Đoković u emotivnoj ispovesti otkrio šta je krenulo po zlu u finalu Vimbldona

Izvor: Luftika.rs, 17.Jul.2023, 08:31

Novak Đoković je nakon poraza od Karlos Alakraza od 3:2 u finalu Vimbldona ostao bez šanse da osvoji takozvani „kalendarski slem“, prekinuo je niz bez poraza (poslednji put izgubio 2017. godine), a po završetku meča na konferenciji za medije rekao je:. – Kao što sam rekao na teren dobio sam...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.