ĐOKOVIĆ POSLE PORAZA: Situacija sa laktom je ozbiljna, ne znam koliko ću pauzirati (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ POSLE PORAZA: Situacija sa laktom je ozbiljna, ne znam koliko ću pauzirati (FOTO)

Korejanac se plasirao u četvrtfinale.

Novak Đoković naveo je da problem sa laktom bio ključni faktor poraza od Hjeona Čunga u osmini finala Australijan opena (više o tome pročitajte OVDE).

ŠOK, NEVERICA! Čudesni Čung zaustavio Novaka u osmini finala AO (VIDEO+FOTO)

NOVAČE, VELIKI SI: Đoković je izgubio od Čunga, a navijači su pisali samo JEDNO

Novak je između prvog i drugog seta tražio medicinski tajm-aut kako bi mu fizioterapeut >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izmasirao lakat.

- Nije dobro, na kraju prvog seta sam osetio bolove i morao sam da se nosim s tim do kraja meča. Situacija sa laktom je ozbiljna, još ne znam da li ću pauzirati. Moram ponovo na snimanje, pa da sa lekarskim i trenerskim timom odredimo šta ću i kako dalje - rekao srpski teniser, a zatim dodao.

- Bol nije bio toliko jak da moram da prekinem meč. Samo je to uticalo na moj servis, koji je mnogo važan udarac, posebno protiv Čunga.

Đoković je zatim čestitao Čungu.

- Čung je bio bolji igrač, bio je poput zida. U važnim trenucima meča igrao je fantastično. On je momak koji bez problema, po onome što može da uradi na terenu pripada među 10 najboljih na svetu. Mnogo se popravio u poslednje vreme, posebno fizički. On je veoma dobar, tih i zaista fin momak. I da, naš stil igre je veoma sličan - istakao je Đoković.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVAK OČAJAN, POSLAO ZABRINJAVAJUĆU PORUKU: Trpeo sam bolove, frustrira me što ne znam šta će biti sa laktom!

Izvor: Kurir, 22.Jan.2018

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je nakon poraza od Hjeona Čunga da je tokom meča trpeo bol u laktu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.